Регистрация

Altcoins.bg вече и на Binance P2P

altcoins

Искате да купите още крипто по банков път, но не искате да рискувате и не ви се минава през 15 места, докато парите стигнат в Binance? Няма проблем, вече не е нужно да напускате приложението на Binance, за да заредите портфейла си с Altcoins.bg.

 

Защо с Altcoins.bg?

 

Защото от България все още няма сигурен начин, по който левовете ви да се превърнат в крипто, без да минете през няколко превода, да платите такси и превалутиране навсякъде. Altcoins.bg ви спестява всички тези грижи, пести време и усилия. По-опитните в крипто знаят колко е ценно времето с волатилността в криптовалутите. От днес, не само може да се възползвате от цялостната услуга на Altcoins.bg, но може да го направите и вътре в платформата на Binance.

Това е възможно чрез тяхната P2P опция.

 

Какво точно означава и как се случва?

 

Binance P2P ни дава възможност да търгуваме директно с вас без да се напуска платформата. За целта ние сме пуснали обяви, а вие просто трябва да приемете някоя от тях, да заплатите сумата и да получите криптото директно във вашия портфейл в борсата.

Супер бързо, лесно и удобно! Това е възможно дори без да имате регистрация и верификация при нас! Само с една регистрация в Binance ще може да използвате и нашите услуги. 

Криптопазарът се променя, разраства и влиза в нова ера, в която връзките между отделните платформи и финансови институции ще стават все по-размити и по-лесно преодолими. Криптовалутите правят всичко това възможно.

 

Как да заредим уолета си в Binance чрез P2P и Altcoins.bg?

 

Влезте във вашия акаунт в Binance, на Trade и изберете опцията P2P.

За да видите активните обяви, избирате валута BGN и ще ви зареди всички възможни трейдове. Търсите акаунт AltcoinsBG1. Това е нашият фирмен профил там. Ето как изглежда интерфейса на P2P услугата. 

 

За да направите заявка, избирате желаната обява, валута и просто кликвате "BUY".

В новия прозорец, който се отвори, въвеждате сумата в лв., за която искате да закупите крипто и потвърждавате с бутона "BUY".

След това ще видите:

 

Тук виждате вътрешното меню на поръчката, заедно с целите данни за нея. Ще видите и нашите банкови данни, по които да заплатите. На снимката нарочно сме ги замъглили, за да няма случайни преводи и опити за измами от недобросъвестни лица.

Правите плащането от вашия банков акаунт и кликвате на бутона "Transferred, notify seller".

 

Това ни дава знак, че сумата е изпратена към нас. При потвърждаване от наша страна, че плащането е влязло, коините се освобождават и влизат директно в акаунта.

 

Тъй като банковите преводи са все още сравнително бавни и в работни дни отнемат средно час-два да се отразят, има и по-лесен начин, с който може да си осигурите криптото веднага. Просто отивате на каса на Изипей и казвате, че искате да захраните нашата микросметка. Този метод отнема точно минута. Повече за него в статията: Банков превод и каса на Изипей в едно!

 

P2P платформата позволява чат, така че може да бъдете в контакт с нашите сътрудници през цялото време и да се възползвате от тяхната помощ за всяка стъпка от сделката.

 

Имайте предвид, че заради особеностите на платформата, ще видите ограничени обяви от наша страна, както и определени суми. Ако искате да закупите друга сума или валута, просто се свържете с нас и ние ще ви осигурим желания пазар!

Може и да се регистрирате на Altcoins.bg и ние ще ви осигурим всяка услуга или възможност за трейд, от който имате нужда за вашите крипто инвестиции.

 

Това е! Възползвайте се от нашите решения вече и вътре в платформата на Binance!