Регистрация

НОВИНИ

altcoins

👉 НОВО: Купи крипто със SEPA превод. Бъди независим!

SEPA буквално означава Single European Payments Area и позволява да се правят бързи и евтини преводи в евро в цяла Европа. Прочетете повече.👉 ALTCOINS.BG ПРЕДЛАГА НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ!

Altcoins.bg е платформата с най-много целенасочени услуги за българския пазар и най-добри цени.

 

👉 !НОВО! ЗАРЕДИ ДИРЕКТНО АКАУНТА СИ В BINANCE!

Да закупиш или продадеш криптовалута от акаунта си в Binance никога не е било толкова лесно! Това е възможно благодарение на връзката с най-голямата крипто борса в света, която от Altcoins.bg въвеждаме за пръв път на българския пазар.

 

👉 Altcoins.bg вече и на Binance P2P

Искате да купите още крипто по банков път, но не искате да рискувате и не ви се минава през 15 места, докато парите стигнат в Binance? Няма проблем, вече не е нужно да напускате приложението на Binance, за да заредите портфейла си с Altcoins.bg.

 

👉 Приемай плащания с криптовалути сега! Влез в Altcoins PAY

 

С Altcoins PAY всеки онлайн и физически магазин ще получи възможността бързо и лесно да започне да приема плащане в криптовалути. В началото стартираме с Биткойн на основната мрежа, а съвсем скоро ще добавим лайтнинг, както и още валути, нови опции и автоматична интеграция на услугата в платформата ни.

 

👉 HODL в Altcoins.bg

Функцията HODL е новото допълнение към портфолиото ни. Чрез нея предоставяме възможността да поддържате баланс от определени криптовалути при нас. Засега функцията е активна при нови покупки срещу фиатна валута, но много скоро ще пуснем и възможност да депозирате директно крипто, което да обмените в удобен за вас момент.

 

👉 КАКВИ УСЛУГИ ЩЕ НАМЕРИМ НА ALTCOINS.BG?

В тази секция може да се запознаете с всички услуги и възможности, които предлага платформата. Обмяна на крипто за фиатни валути, Altcoins PAY, интеграция в Binance P2P, директен платежен канал с най-голямата крипто борса в света - Binance, баланс и HODL в Altcoins.bg, както и счетовдство и данъчни консултации,

 

👉 НОВИ СТЕ В КРИПТО? ЗАПОЧНЕТЕ ТУК!

 

В този сегмент ще намерите най-често задаваните въпроси за криптовалутите и платформата на Altcoins.bg. Ако не намерите вашият отговор там, пишете ни на имейла или в опцията за чат на живо.